Ondertekening eerste contracten

Smalwolde
Eerste contracten project Smalwolde tekenen

Bericht vanuit de media:

Nieuwbouw locatie Smalwolde te Annen komt op stoom:

Op deze locatie worden 11 bijna energie neutrale woningen gebouwd, welke zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De interesse voor deze unieke woningen is groot: 3 woningen zijn momenteel onder optie en de eerste woning is verkocht. De gegadigden vallen op de combinatie van onderhoudsarm en energiezuinig en alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Ook de wijze waarop de woningen geclusterd zijn rondom het eigen parkeerterrein spreekt erg aan. Zodra er 6 woningen zijn verkocht wordt het plan definitief gebouwd.

Op de foto: De eerste kopers en de projectontwikkelaars van Smart2Start tekenen de overeenkomsten bij Aa en Hunze makelaardij te Gieten.