Missie / Visie

Missie/Visie

Contact opnemen?

Smart2Start B.V. bestaat uit twee ondernemers woonachtig in Annen (kop van Drenthe) die hun professionele krachten hebben gebundeld. Smart2Start wil duurzame en betaalbare woningen realiseren op de woningmarkt in Drenthe en Groningen.

MISSIE

Het is de missie van Smart2Start B.V. om bij te dragen aan een toekomst met maximaal gebruik van SCHONE ENERGIE. Zij doet dit door uitsluitend energie-neutrale woningen te ontwikkelen en realiseren. Dit betekent dat zij woningen ontwikkelt waarbij de benodigde energie voor verwarming en elektriciteit MET DUURZAME INSTALLATIES wordt opwekt. Er wordt dus GEEN GASAANSLUITING meer aangelegd.

Visie

Er is een noodzaak om werk, wonen en leven te verduurzamen. Hiertoe zijn er wereldwijd vele ontwikkelingen gaande cq reeds gerealiseerd. Dit is een voortdurend proces: de inzichten en mogelijkheden verbeteren namelijk keer op keer, uit het één volgt al-dan-niet na korte of langere tijd weer iets anders. Mede door ontwikkelingen van nieuwe materialen en technieken.

Smart2Start wil hierin haar steentje bijdragen en wil met de allernieuwste ontwikkelingen betaalbare energie-neutrale woningen ontwikkelen en realiseren.De grootte en dus de doelgroep van de woningen zal verschillen per project: dit is nl. afhankelijk van wat er qua Bestemmingsplan door de gemeente wordt toegestaan.

Smart2start heeft de regie over de projectontwikkeling van A tot Z, d.w.z. vanaf grondaankoop, ontwerp, aannemers- en leverancierskeuzes, verkoop, begeleiding bouwproces tot aan finale oplevering.