Team

Het team

Smart2Start B.V. bestaat uit twee ondernemers woonachtig in Annen (kop van Drenthe) die hun professionele krachten hebben gebundeld. Het voornaamste doel van Smart2Start is om duurzame en betaalbare woningen te realiseren op de woningmarkt in de provincies Drenthe en Groningen.

Hilde Kol van Smart2Start

Hilde Kol

Hilde Kol is interieurarchitect met gevoel voor vormgeving en gebruik van ruimte. Vanuit haar bedrijf Pura Vida Interieurdesign creëert zij ieders gewenste thuisgevoel. Haar clientèle bestaat zowel uit expats, particulieren als bedrijven. Voor hen ontwerpt zij optimale woonruimtes (andere indeling, uitbouw, opbouw, verbouw, maar ook nieuwbouw) om alle gewenste functies in huis of bedrijf een fijne routing en inrichting te geven. Vervolgens geeft ze uitvoering aan haar ontwerpen door het contracteren van aannemers en leveranciers, sfeer- en kleuradvies, meubelontwerpen van eigen hand en project management met tijdige oplevering.

Zie ook: www.puravidainterieurdesign.nl

De rol van Hilde binnen Smart2Start is optimaal vormgeven aan het ontwerp, zowel van buiten als van binnen. Daarnaast is zij de projectmanager en coördineert zij alle facetten op gebied van uitvoering van de planontwikkeling. Denk hierbij aan contact met gemeentes (voor bestemmingswijziging, welstand en omgevingsvergunning) – architecten – aannemers – juridisch adviseur – bouwkundig adviseur – makelaar – notaris – reclame bureau’s (opmaak verkoopbrochure en marketing) etc.

Rudy Daniels van Smart2Start

Rudy Daniels

Rudy Daniels is eigenaar van Daniels Smart Energy. Een adviesbureau gespecialiseerd in advies en projectleiding bij investeringen in duurzame energie installaties.

Daniels Smart Energy adviseert en begeleidt van conceptvorming tot ingebruikname van de gekozen duurzame energie oplossing. In alle fasen die daar tussen liggen geeft Daniels Smart Energy de ondernemer inzicht in wat de mogelijkheden en meest optimale (bedrijfsspecifieke) oplossingen zijn. Denk hierbij aan investeringen in PV installaties, warmtepompen en reststoffen verbranding.

Zie ook: www.danielssmartenergy.nl

De rol van Rudy binnen Smart2start is die van plan- en projectontwikkeling, budgetbewaking en de inzet van zijn expertise als deskundige op gebied van duurzame energie oplossingen.